Услуги

В бижутериен магазин „ДанЕва“ можете както да поправите, преработите
и освежите Вашите бижута, така и да създадете бижуто на мечтите си!

Поръчкови Модели

Изработваме поръчкови модели бижута от злато или сребро по индивидуален дизайн на клиента. Ако сте видели пръстен, колие или друго бижу, което Ви е харесало и искате да го имате, ние можем да реализираме желанието Ви. При нас можете да поръчате годежни пръстени по индивидуален дизайн, класически брачни халки, които да персонализираме допълнително с гравиране на ръка. Използваме и 3D принтер за създаване на Вашите уникални поръчкови модели бижута.

Ремонти

Извършваме качествен и бърз ремонт на бижута от злато и сребро: скъсяване или поправка на скъсани колиета, синджири и гривни, поправка или замяна на счупени или изкривени закопчалки, смяна на нитове, монтаж и демонтаж на скъпоценни или полускъпоценни камъни и перли, запояване и др. Освен всякакъв вид ремонт на бижута, извършваме и заварка на очила с метална рамка.

Оразмеряване

При нас можете да направите корекция на размер на пръстени – разширяване или стесняване. Ще определим точния Ви размер и в зависимост от нуждата, ще променим размера на бижуто Ви като запазим изцяло визията и блясъка му. Извършваме и корекция на размер на синджири и гривни – предимно скъсяване.

Поддръжка

Ако искате бижутата Ви да изглеждат като нови и да са искрящи, можем да ги почистим и да възстановим блясъка им. Предлагаме цялостна поддръжка на бижута – както на сребърни, така и на златни бижута: почистване – механично и чрез специални киселини; полиране – за премахване на драскотини и наранявания; придаване на перфектен блясък. Препоръчваме професионалната поддръжка на бижута да се извършва всяка година.

Изкупуване

Изкупуваме златни и сребърни бижута на атрактивни цени! Заплащането е на грам. Изкупуване на сребро – проба 925. Изкупуване на злато от всички карати: 8 карата – проба 333, 12 карата – проба 500; 14 карата – проба 585; 18 карата – проба 750; 20 карата – проба 833; 22 карата – проба 916; 24 карата – проба 999.9. Изкупуване на злато и сребро осъществяваме само на място във физическия ни магазин

Поставяне на камъни

Daneva Jewelry предлага и поставяне на камъни на всякакви бижута. Независимо дали имате паднал камък на обеца или искате да замените стария камък на пръстена си с нов и в друг цвят, ние ще възстановим или обновим Вашето бижу. Предлагаме поставяне на камъни в различни цветове и форми – полускъпоценни и скъпоценни, включително и диаманти. Също така можем и да създадем бижу около камък.

Позлатяване

Ако сте решили, че искате да позлатите ваше собствено, старо или потъмняло бижу от сребро или друг материал, можете да се обърнете към нас. Можете да дойдете лично, за да ни донесете вашия артикул за позлата или да ни го изпратите с предварителна уговорка през контактната форма. Освен това, всяко едно от нашите сребърни бижута в сайта или по персонална ваша поръчка, може да бъде позлатено с 24 каратова позлата при ваше желание. Разгледайте какви са предимствата на решението да позлатите сребро в нашия БЛОГ

Гравиране

При нас може да персонализирате вашето бижу с гравиране на име, дата, снимка, лого, картинка или текст по избор. предлагаме прецизно гравиране на висулки, колиета и гривни изработени от злато, сребро и други метали с модерен професионален лазер.

Не е нужно гравюрата винаги да е скрита. Предлагаме бижута, специално предназначени за персонализиране – колие с медальон, върху който има възможност за гравюра, гривни за гравиране и дизайни по ваша идея.

Shopping Cart